Добре дошли в онлайн магазин "ТехноШоп". TechnoShop.BG - Продукти за здраве, красота и бизнес!
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
    Категории

    0


      Карнаубски восък - 50гр.

      Карнаубски восък - 50гр.

      • Тегло:
        1.000 кг
      • Код на продукта:
        DK1934

      Бърза поръчка

      Само попълнете 2 полета
      Наш представител ще се свърже с Вас в рамките на работния ден!

       БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна
       при поръчки над 250.00 лв. платени по банков път!

       ПОРЪЧАЙ: 0876 300 646


       Консултация: 0878 174 971


      Цена:
      Цена:5.30лв.
      с включено ДДС

      Количество: Брой:
      +-


       Продуктът е в наличност.

       


      Добави в желани

      Видял си по-ниска цена? Свържи се с нас!

      Купи на кредит с ТБИ Банк

      Карнаубският восък е растителен восък, който се добива от листата на един вид дива бразилска палма, Copernicia cerifera.

      Външен вид: твърди флейки с различна големина и цветът варира от жълто до светлокафяво.

      Начин на употреба: Използва се в различните козметичните форми за повишаване на вискозитета на маслената фаза, да даде гъстота на унгвентите и емулсиите, както и да даде твърдост на стиковете червило или балсам за устни. Препоръчително количество за използване в козметиката: не повече от 5%.

      Съставки/INCI: Copernicia cerifera (carnauba) wax

      Мирис: Неутрален

      Разтворимост: Мастноразтворим Този восък има висока точка на топене, около 83°C, и това го прави много желана съставка в червила и стикове, които остават устойчиви по време на топлото лято. Нанесен върху кожата в съчетание с други продукти, карнаубският восък оставя предпазен филм, който го прави идеален за устни и чувствителна кожа.

      Примерна употреба: Стикове и червила: 1-10%, отлично се комбинира с други восъци, пчелен и канделилов за оптимално добро представяне на стика Дезодорант стикове Декоративни моливи Спирали Балсами Предпазващи кремове 1-5%

      Допълнителна информация: Карнаубският восък се използва също така в продукти за лъскане на автомобили, обувки, подове, и дори в производството на конци за зъби. В съчетание с кокосово масло се използва от сърфистите. В хранителната индустрия е познат като E903, и се използва за придаване на блясък на хранителните продукти. Често можем да го намерим в дъвките, бонбоните и дори в шоколадите. Във фармацевтичната индустрия се използва за филмиране на таблетки.

      Продуктови тагове:

      Безплатна доставка - Техношоп

       "Еврос Груп" ЕООД (Техношоп) полага постоянни усилия да съхрани и предаде максимално точна информация за продуктите предлагани в сайта. Изключително рядко има съдържание с неточности, но трябва да имате предвид, че снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие. Всички промоции обявени в сайта се предлагат до изтичане на промоцията или изчерпване на количествата. 
      Специални предложения: