Добре дошли в онлайн магазин "ТехноШоп". TechnoShop.BG - Продукти за здраве, красота и бизнес!

 ПОРЪЧАЙ: 0876 300 646


 Консултация: 0878 174 971


BGN
  • USD
  • EUR
  • AUD
  • BRL
  • GBP
  • BGN
  • CAD
  • CNY
  • HRK
  • CZK
  • DKK
  • HKD
  • HUF
  • INR
  • ISK
  • IDR
  • MYR
  • MXN
  • NZD
  • NOK
  • PHP
  • PLN
  • RON
  • RUB
  • SGD
  • ZAR
  • KRW
  • SEK
  • CHF
  • THB
  • TRY
  • JPY
  • AED
  • EGP
  • MDL
  • RSD
  • UAH
    Категории

    0


      Глицерин 100% растителен - 100 гр.

      Глицерин 100% растителен - 100 гр.
      • Код на продукта:
        DK0911

      Бърза поръчка

      Само попълнете 2 полета
      Наш представител ще се свърже с Вас в рамките на работния ден!

       БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна
       при поръчки над 250.00 лв. платени по банков път!

      Цена:
      Цена:4.20лв.
      с включено ДДС

      Количество: Брой:
      +-


       в наличност

      Добави в желани

      Видял си по-ниска цена? Свържи се с нас!

      Купи на кредит с ТБИ Банк

      Детайлно описание

      ГЛИЦЕРИН 100% РАСТИТЕЛЕН Глицеринът е една от най-популярните съставки, използвани в козметиката, особено в кремовете за лице. Неговото овлажняващо действие е свързано с много ясно изразените му хигроскопични свойства. Подобрява мекотата и еластичността на епидермиса. Достига до по-дълбоките части на роговия слой на епидермиса и остава там „задържайки” водата за около 24 h. В чист вид той представлява безцветна течност, която има свойството да привлича и задържа влагата от околната среда. Именно това негово свойство се използва в грижата за косата и кожата. Глицеринът успокоява и овлажнява без неприятното усещане за омазняване, което създават маслата, дори и най-леките и освен това създава невидим защитен слой срещу агресията на околната среда. Растителният глицерин е неизмеримо по-ценен от синтетичния, защото се добива от кокосово или палмово масло чрез хидролиза. Състав: глицерол (99.5%) INCI име: Глицерин Произход: Малайзия Плътност: 01.02-01.03 Презентация: Бистра, безцветна сироповидна течност. ПРИЛОЖЕНИЕ: идеален за всички типове кожа, особено суха и дехидратирана кожа • Кремове и овлажнители • Лосиони • Гелове • Душ-гелове • Шампоани, балсами, маски за коса и стайлинг продукти ДЕЙСТВИЕ: * Укрепва защитната бариера на кожата, като по този начин я предпазва от неблагоприятни атмосферни условия и замърсяванията във въздуха. * Стимулира излющването на мъртвата кожа. Затова след продължителна употреба на продукти с глицерин кожата става по-гладка, а луничките изсветляват. * Прави косъма гъвкав и еластичен и особено добре се отразява на къдравите коси. * Ускорява заздравяването на епидермиса при нараняване или кожни заболявания, при които кожата загрубява / екземи, псориазис и др./ ДРУГО ПРИЛОЖЕНИЕ: За да премахнете петно (плодове, чай, кафе, шоколад, червило ...) от тъкан: накиснете петното за растителен глицерин, като масажирате добре . Оставете за през нощта, след това изперете нормално Дозировка: • В кремове и овлажнители: 1-8% (от общото тегло на препарата) • В шампоани и душ гелове: 1 до 10% • В балсами за устни: 1 до 10% Препоръчителни дози: Препоръчителни концентрации: Препоръчителни концентрации: Общо количество в крайната формула 2% от Растителен Глицерин 5% от Растителен Глицерин 10% от Растителен Глицерин за 30 гр. готов продукт 0,6 грама(0,5мл.) 1,5 грама (1,5мл.) 3 грама (2,5мл.) за 50 гр. готов продукт 1 грам (0,8 мл.) 2,5 грама (2мл.) 5 грама (4 мл.) за 100 гр. готов продукт 2 грама (1,6 мл.) 5 грама (4мл.) 10 грама (8мл.) ВНИМАНИЕ: Никога не го използвайте неразреден глицерин върху кожата, защото действието му е прекалено силно и може да раздразни кожата. В продукти, предназначени да бъдат оставени на кожата (кремове, млека, лосиони, които не се изплакват), предозирането на глицерин (над 10%) може да има изсушаващ ефект върху кожата, за разлика от желания ефект. Освен това, повече от 10%, глицерин като цяло ще предизвика неприятно усещане. За крем за лице с добър хидратиращ ефект и приятно усещане, препоръчителната доза е между 2 и 5% растителен глицерин. Можете да увеличите дозата до 8% ако търсите специална грижа с много успокояващ ефект върху загрубели области на ръцете и краката. Глицеринът има силно абсорбиращи свойства и ако липсва влага в обръжаващата среда, започва да черпи от самата кожа. Затова не го използвайте, ако живеете на място с прекалено сух климат. Ако живеете в район с висока влажност, глицеринът е идеалната съставка за вашите хидратиращи продукти. Предпазни мерки: • Да се съхранява на недостъпно за деца място • Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите, не се прилага неразреден върху кожата. Съхранение: Да се съхранява при стайна температура, далеч от влага. Затворете бутилката.

      Коментари

      Продуктови тагове:

      Безплатна доставка - Техношоп

       "Еврос Груп" ЕООД (Техношоп) полага постоянни усилия да съхрани и предаде максимално точна информация за продуктите предлагани в сайта. Изключително рядко има съдържание с неточности, но трябва да имате предвид, че снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие. Всички промоции обявени в сайта се предлагат до изтичане на промоцията или изчерпване на количествата.